StarCraft e безплатна от днес!


Класическата реално-времева стратегическа игра StarCraft, заедно с нейното разширение Broodwar от днес са достъпни напълно безплатно за изтегляне!

Играта излиза в началото на 1998 г. и се превръща в една от най-популярните игри изобщо. Тя проследява конфликта между хора и две извънземни раси. Играчите трябва да вземат бързи решения, свързани с управление и добиване на ресурси, ръководене и разпределение на единици, строителство, и др.

За StarCraft може да се каже, че слага началото на електронните спортове, които през последните години се превърнаха в мащабни събития с награден фонд от милиони долара. Дори 19 години след издаването си, играта е изключително популярна, като особено силно това е изразено в Южна Корея, където тя е обявена за национален спорт.

По-рано тази година от компанията Blizzard, която е създател на играта, обявиха за предстоящото издаване на неин осъвременен вариант, който да я направи по-актуална по съвременните стандарти. Редом с това обаче, те обещаха, че оригиналното издание на играта също ще бъде леко осъвременено и ще бъде направено безплатно. И ето, че това вече е факт!

Играта може да бъде изтеглена от следната страница: https://starcraft.com/en-us/articles/20674424

Ако поради някаква причина не сте се докосвали до StarCraft, но сте чували за играта или просто сте любопитни, сега е моментът да го сторите! Приятна игра!

© 2015 — 2023
zanaukata.eu

Харесайте ни във Facebook!


Затвори