Видео играта Doom с ново издание догодина


Видео играта Doom още с първото си издание през вече далечната 1993 влиза в история на компютърните игри и в немалка степен е „виновна“ за популяризирането на компютърните игри като цяло.

Играта се счита за своеобразен най-значим родоначалник на жанра Екшън от първо лице (First Person Shooter)  и е една от първите игри, използващи триизмерна графика. Бумът в използването на 3D графика в процеса на игра, е сериозен фактор за напредъка на изчислителните възможности на компютъра през последните десетилетия.

Запазена марка на първата, както и на следващите части на играта, е интензивното действие, както и графичното насилие и демонични образи. Това прави поредицата едновременно интересна или отблъскваща, в зависимост от гледната точка, разбиранията и културата на наблюдателя.

Компанията Bethesda, която в момента държи правата над разработката и разпространението на Doom, съвсем наскоро показа първите кадри от предстоящата да излезе през 2016 четвърта част на играта. Можете да ги видите по-долу.

ВНИМАНИЕ: ВИДЕОТО СЪДЪРЖА ОБРАЗИ НА ИНТЕНЗИВНО ГРАФИЧНО НАСИЛИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕТО ЗА СМУЩАВАЩО ОТ НЯКОИ ХОРА!

 

© 2015 — 2023
zanaukata.eu

Харесайте ни във Facebook!


Затвори